Политиканти.мк / епизода 26


Гостин на Политиканти.мк / епизода 26 со Борјан Јовановски и Сашо Орданоски е Тони Поповски, дипломиран инженер архитект и магистер на политички науки.
Анализираме како ќе се постави новата влада во Бугарија по однос на македонско – бугарското прашање; позициите и понудите на лидерската средба кај нас; се бара ли компромис за нова проевропска влада, за поинакво владеење во пресрет на потребата да се менува уставот…

Back to top button
Close