Поплави во североисточна БиХ, стотици објекти под вода

Стотици згради се поплавени од вчера попладне откако неколку реки се излеаја во североисточна Босна, а на жителите нови проблеми им предизвикуваат врнежите што се очекуваат денеска.

Најлоша е состојбата во општина Челиќ каде се поплавени околу 200 семејни куќи и други објекти

Back to top button
Close