Прес-конференција на вицепремиерот Османи и министерот Поповски (во живо)

 ВО ЖИВО – Прес-конференција на заменикот на претседателот на Владата задолжен за европски прашања Бујар Османи и министерот без ресор задолжен за комуникации, отчетност и транспарентност Роберт Поповски.

Back to top button
Close