Приведени уште две, вкупно четири лица во врска со случајот „Јавна соба“

Четири лица, две од Битола, едно од Велес и едно од Штип се проиведени денеска во врска со случајот„Јавна соба“, информира министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски преку објава на својот фејсбук-профил.

– Се работи на откривање кој ја креирал ваквата група и кои се биле членови. Секој еден кој се наоѓа во групата ќе се истражи и ќе понесе кривична одговорност, напиша Спасовски.

Back to top button
Close