Рускоска: Не сум задоволна со висината на казните. На „Империја“ се уште се работи

Обвинителката Вилма Рускоска по објавувањето на предусата за „Рекет“ изјави дека е разочарана од казната на Јовановски бидејќи, како што рече, очекувала да добие барем десет годишна казна.

-Жалба ќе има и за Јанева и за Јовановски – изјави обвинителката Вилма Рускоска по објавувањето на пресудата за Рекет.

На прашање зошто не се процесуира случајот „Империја“ Рускоска изјави дека истражителите биле многу ангажирани, но биле успорени поради пандемијата на корона-вирусот.

Back to top button
Close