СДСМ објави бугарска лична карта на Данела Арсовска

На денешната прес-конференција на СДСМ објави, како што рекоа, фотографија од личната карта на Данела Арсовска издадена во Бугарија.

Вчера СДСМ објави инфомација дека Арсовска е државјанка и на Бугарија, ВМРО ДПМНЕ тоа го негираше, а Арсовска изјави дека „нема бугарски пасош“.

 

Back to top button
Close