Синиша Ивановски е новиот директор на железници инфраструктура

Синиша Ивановски е новиот директор на железниици и инфраструктура.

Во Железници инфраструктура е избран и новиот состав на Управниот одбор.

За претседател на УО е избран Роберто Тошевски, а за членови Јован Симевски, Сашо Мојсовски, Небојша Захариески, Голубина Арсовска, Елена Стојкоска и Александар Маџаров.

Ивановски во јавноста е познат како поранешен директор на скопското претријатије „Улици и Патишта“ во времето на Коце Трајановски.

Back to top button
Close