Спасовски: Палевски е уапсен во Турција

Министерот за внатрешни работи ги потврди информациите дека во Турција е приведен Љупчо Палевски – Палчо.

-На основа на наши сознанија каде се наоѓа овој монструм директно соработувавме со Турција – изјави министерот.

Спасовски се заблагодари на Турција, Србија, Бугарија, Хрватска и до нивните министри за внатрешни работи.

 

 

 

Back to top button
Close