Според иконографикот на Блумберг, во Европа само границите на С. Македонија остануваат затворени

Според инфографикот кој на 6-ти Јуни го направи а вчера го дополни „Bloomberg“ со цел да им помогне на Европејците како полесно ги видат мерките доколку сакаат некаде да заминат на летување, може да се забележи дека единствено границите на С. Македонија се затворени, а во нашата земја можат да влезат лица само поради бизнис.

Back to top button
Close