Стевчо Јакимовски прогласи победа во Карпош

Стевчо Јакимовски од партијата ГРОМ прогласи победа во Карпош, против неговиот противкандидат Душко Весковски од редовите на СДСМ.

Тој на прес-конференцијата на која прогласи победа истакна дека и покрај целата црна кампања, која се водела против него, сепак успеал да издвојува победа.

Јакимовски пред четири години беше градоначалник на скопски Карпош, каде изгуби од Стефан Богоев.

Back to top button
Close