“Те сакам сине“ напиша татко во снегот пред детска клиника во Србија

Татко од Србија, вчеравечер, пред Универзитетската детска клиника во Белград остави порака во снегот за својот болен син.

„Те сакам, сине“, стои испишано во снегот со големи букви.

Фотографијата беше објавена на Инстаграм профилот @serbialive_beograd и предизвика емотивни реакции во цел регион.

Back to top button
Close