Трифонов: Нема коалиција меѓу ИТН, ГЕРБ и ДПС и нема да има никогаш

Првиот човек на Има таков народ, Слави Трифонов кажа дека нема коалиција меѓу Има таков народ (ИТН), ГЕРБ и ДПС и никогаш нема да има.

„Смената на претседателот на Собранието е резултат на неговото кршење на законот. Ако претседателот на Собранието не го почитува законот, дава таков пример дека треба веднаш да биде сменет“, рече Трифонов.

Back to top button
Close