Убијците на Данка имале соучесници – се проверува комуникацијата на осомничените со други корисници на мобилни уреди

Потрагата по телото на двегодишната Данка Илиќ од Бор продолжува. Се проверува комуникацијата на осомничените со други корисници на мобилни уреди кои кобниот ден, како и во периодот потоа биле најблиску до местото на убиството и депонијата. Се истражува дали двајцата, освен Раде и Далибор Драгијевиќ, имале и други соучесници, вели изворот на Ало.

Исто така според информациите од истрагата се вели дека осомничените за убиството неколку пати го преместувале телото на Данка, па поради тоа се отежнува пронаоѓањето

Back to top button
Close