Утре без струја жителите на село Варвара

 Од „ЕВН Македонија“ АД известуваат дека утре, е планиран технички зафат во електро-системот во општина Студеничани во градот Скопје.

Поради зафатот, без електрична енергија ќе останат корисниците од селото Варвара, и тоа во периодот од 09:00-14:00 часот.

Back to top button
Close