(ВИДЕО) Бајден падна од велосипед

Џо Бајден падна од велосипед во близина на неговата куќа на плажата Делавер, неколку моменти откако ги поздрави новинарите со мавтање и весело „Добро утро!“

Претседателот бил пред крајот на возењето велосипед со првата дама, Џил Бајден, во близина на плажата Рехобот, каде парот ја слави 45-годишнината од бракот.

Back to top button
Close