(ВИДЕО) Филипче: Постои можност да се воведат мерки при влез на државјани од земјите во регионот во С. Македонија.

Доколку деновиве утврдиме дека влез во нашата земја на лица од соседните земји би можеле да го доведат во ризик нашиот систем ќе зборуваме и постои можност да се воведат некакви мерки при влез на државјани од земјите во регионот во Македонија.

Back to top button
Close