(ВИДЕО) Кралот Чарлс го гаѓаа со јајца, полицијата приведе демонстрант

Мажот беше приведен додека граѓани се собраа во Миклгејт Бар, традиционалниот кралски влез во градот, за да ја поздрават кралската двојка

Полицијата приведе маж откако некој фрлил јајца врз британскиот крал Чарлс и неговата сопруга Камила за време на нивната посета на Јорк

Мажот беше приведен додека граѓани се собраа во Миклгејт Бар, традиционалниот кралски влез во градот, за да ја поздрават кралската двојка
Полицијата приведе маж откако некој фрлил јајца врз британскиот крал Чарлс и неговата сопруга Камила за време на нивната посета на Јорк.

Back to top button
Close