(ВИДЕО) Министер даваше изјава облечен само по гаќи

Романскиот министер за спорт, Јонут-Мариан Строе се јави во емисија во живо.

Опуштениот министер не предвиде дека камерата ќе му направи проблеми, таа во еден момент падна од местото на кое беше поставена и откри дека министерот носи само гаќи.

Водителите во студиото беа шокирани , додека министерот продолжи да зборува како ништо да не се случило.

Back to top button
Close