(ВИДЕО) „(Не)Дочекана“ Саботажа

„(Не)Дочекана Саботажа“, емитувана на 22 мај 2020 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски

монтажа: Коста А.

Back to top button
Close