(Видеo) Претседателот Пендаровски во Лондон и оддаде последна почит на Кралицата Елизабета Втора.

Претседателот Стево Пендаровски во Лондон и оддаде последна почит на Британската Кралица Елизабета Втора.
Пендаровски во Лондон утре ќе присуствува на погребот на кралицата Елизабета Втора во Вестминстерската палата. ,

Back to top button
Close