(ВИДЕО) „Разбранувана“ саботажа

„Разбранувана Саботажа“, емитувана на 28 мај 2021 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски

монтажа: Коста А.

Back to top button
Close