ВИДЕО: Се појавија видеоснимки од качувањето на патниците во автобусот на „Беса транс“

Турскиот портал haberler.com објави видеоснимки од безбедносните камери на хотелот во Истанбул каде што престојуваа македонските патници коишто беа на патување организирано од страна на туристичката агенција „Беса транс“.

На снимките се гледа како патниците го напуштаат хотелот и се качуваат во автобусите.

 

Back to top button
Close