(ВИДЕО) „Симнете ме“ – Лила Филиповска се плашеше да јава коњ

Од видеото на Либертас погледнете како изгледаше новото искуство на водителката Лила Филиповска која во коњичкиот клуб Бравадос во Волково пробуваше да јава коњ.

З.В.

Back to top button
Close