ВИДЕО: Уште едно детенце излекувано од малигна болест на Детска клиника

Фејсбук статус на министерот Венко Филипче:

Уште едно детенце излекувано од малигна болест на детската клиника

Уште едно детенце излекувано од малигна болест на Клиниката за детски болести! Најголемиот смешко Теофан ја победи болеста и вчера си замина дома. ❤️ Тој повторно ќе има среќно детство и ќе се дружи со другарчињата. Му посакувам секогаш да биде насмеан и силен како и досега. Браво за целиот тим на установата! 💪 ✊

Венко Филипче 发布于 2020年8月19日周三

Уште едно детенце излекувано од малигна болест на Клиниката за детски болести! Најголемиот смешко Теофан ја победи болеста и вчера си замина дома. ❤️ Тој повторно ќе има среќно детство и ќе се дружи со другарчињата. Му посакувам секогаш да биде насмеан и силен како и досега. Браво за целиот тим на установата! 💪 ✊

Back to top button
Close