ВИДЕО: Во Градски парк се собираат во големи групи, не носат маски и пијат алкохол, мораше да нтервенира полицијата

Градскиот парк во Скопје вечерва беше преполн. Младите се собираа во поголеми групи, при што дел од нив не ги почитуваа владините мерки и не носеа заштитна опрема.

Покрај дел од групите можеше да се забележи и алкохол, а мораше и полицијата да интервенира, пренесе ТВ21.

Back to top button
Close