Видео: Вучиќ во Швајцарија направи „Снешко“ за синот Вукан

Tој при неговото обраќање пред новинарите најави дека за својот син ќе направи Снешко и дека од Србија донел капа и шал.Ова ќе биде најубавиот Снешко во клостер и Давос со шал и капа од Србија. Ова е најдобриот и најубав Снешко во Швајцарија.На Вукан му ветив повеќе фудбал оваа година, па да почнеме од Снешко Црвено Плав Белиќ, напиша Вучиќ во објавата на Тик Ток, споделувајќи го видеотото од снешко

Тој при неговото обраќање пред новинарите најави дека за својот син ќе направи Снешко и дека од Србија донел капа и шал.Ова ќе биде најубавиот Снешко во клостер и Давос со шал и капа од Србија. Ова е најдобриот и најубав Снешко во Швајцарија.На Вукан му ветив повеќе фудбал оваа година, па да почнеме од Снешко Црвено Плав Белиќ, напиша Вучиќ во објавата на Тик Ток, споделувајќи го видеотото од снешко

Watch more exciting videos on TikTok

Watch more exciting videos on TikTokWatch more exciting videos on TikTok

@jasamaleksandar
Vukanu sam obećao više fudbala ove godine, pa da počnemo od – S …See more

original sound –

 

 

Back to top button
Close