Во новиот подкаст (Епизода 23) на Политиканти.мк гостин е Ненад Чанак


Поради сите контроверзии околу него, но и поради неговото интелектуално резиме и авангардните либерални ставови
кои бескомпромисно ги застапува во Србија – наш гостин во Политиканти.мк е Ненад Чанак

Можеби ќе ве интересира
Close
Back to top button
Close