Во овие 8 општини ВМРО-ДПМНЕ доби градоначалници во прв круг

Петровец, Виница, Карбинци, Прилеп, Градско, Могила, Сопиште, Јегуновце.

Ова се општините за кои ВМРО-ДПМНЕ соопшти дека доби градоначалници во првиот круг на локалните избори 2021 година.

 

Можеби ќе ве интересира
Close
Back to top button
Close