(ВО ЖИВО) Прес-конференција на Зоран Заев

Прес-конференција на Зоран Заев

🔴[ВО ЖИВО:] Прес-конференција на претседателот на СДСМ Зоран Заев

🔴[ВО ЖИВО:] Прес-конференција на претседателот на СДСМ Зоран Заев

Zoran Zaev 发布于 2020年6月12日周五

Back to top button
Close