Зеќири: Чулев свесно дозволи да нема казнување за непочитување на мерките и да има заразени за да ВМРО-ДПМНЕ бега од избори

МВР треба да изрекува казни за оние кои не ги почитуваат мерките, но Чулев прекина да казнува луѓе и дозволи во Чаир, Бутел, Сингелиќ,… луѓето да се организираат и ништо да не се презема од МВР, изјави потпретседателот на СДСМ Мухамед Зеќири на вечерашното гостување во ТВ24.

„Полицијата не отиде да ги спречи , туку Чулев свесно играше да се дозволи да нема казнување, да нема почитување на мерките и да има заразени за да ВМРО-ДПМНЕ бега од избори“, нагласи Зеќири.

Back to top button
Close