Жена “фатена” со куфер полн со пиперки на нишкиот аеродром

Фотографијата направена на аеродромот Ниш Константнин Велики, на која се гледа жена со полн куфер со пиперки, деновиве е хит на социјалните мрежи.

Фотографијата од жена со полн куфер со пиперки на аеродромот во Ниш стана хит на социјалните мрежи покажувајќи дека и во „белиот свет“ и е поважен квалитетен зимски капут.

Коментаторите духовито забележаа дека, без оглед на сите придобивки на Германија, некои сè уште не сакаат да се откажат од своите омилени локални деликатеси како што се пиперката и кората за пита, пишува Независне новине.

Back to top button
Close