„680 шприца, 3 спонтани абортуси, безброј солзи“: По 5 години борба со неплодноста, мајка објави дека доби виножито-бебе

Жена, која 5 години се борела со неплодност, објави дека стана мајка со фотографија на која нејзиното бебенце лежи во ѕвезда меѓу шприцови.

Анирбас поминала низ многу неуспешни обиди за забременување и имала 3 спонтани абортуси, но сега има можност да му се радува на своето виножито-бебе. На фотографијата се претставени шприцовите од инјекциите кои ги примила за да го добие нејзиниот син.

Целта на Анирбас е да ги натера жените да зборуваат за своите битки со неплодноста и да ја подигне свеста кај луѓето за тие да бидат пољубезни кон нив.

Повеќе на Фемина на следниот линк.

Back to top button
Close