Амди Бајрам ќе биде погребан на муслиманска парцела на Бутел, не во алејата на великаните

Од управата на АД Бутел по реакциите на социјалните мрежи на соопштението на неговата партија дека починатиот екс пратеник ќе биде погребан на алејата на великаните за Либертас појаснуваат дека информацијата е погрешна односно починатиот Бајрам ке биде погребан на муслиманска парцела позади еврејските гробишта на Бутел.

Back to top button
Close