Без вода утре улицата „Даме Груев“ блок 4 во Центар

Без вода утре ќе биде улицата „Даме Груев“ блок 4 во Центар, информираат од ЈП „Водовод и Канализација“ – Скопје.

Прекинот на водоснабдувањето, како што велат од претрпијатието, е поради внатрешен дефект на водоводна мрежа на улицата „Даме Груев“ блок 4, кој ќе започне во 9 часот и ќе трае до санирање на дефектот.

Back to top button
Close