Бислмовски побара да се поништат последните сметки за парно – имало грешка

twitter sharing button

Првиот човек на РКЕ денеска на прес конференција побара да се сторнираат последните сметки за парно кои се значително повисоки. Соред него, направена е грешка во пресметките и не е пресметана субвенцијата која што ја дава државата.
Прес конференцијата на РКЕ е се уште во тек

Back to top button
Close