(ГАЛЕРИЈА) Филипче: Да го зачуваме Клинички уреден. Сликите од минатото да не ни се повторуваат

-Ова е Клиничкиот центар вечерва. Со нов лик, нови и проширени тротоари, зелени појаси и дрвореди, одвоени ленти за итна помош, патеки за посетители и лица со медицински помагала и велосипеди, како и ново улично осветлување. Да го зачуваме Клинички уреден. Сликите од минатото да не ни се повторуваат. Јавното здравје е заедничка одговорност – од нас зависи – напиша на фејсбук министерот за култура Венко Филипче.

Back to top button
Close