ГАЛЕРИЈА: Угостителите отворија тераси – како изгледаше првиот ден после корона-паузата

Од фотографиите на МИА погледнете како изгледаше првиот ден откако угостителите отворија тераси после корона-паузата.

Фото – МИА/Ивана Батев

Back to top button
Close