Големи колони возила на Богородица. Се враќаат нашите викендаши од Грција

Голем број возила чекаат влез во земјава на граничниот премин Богородица кај Гевгелија, каде, како што сведочат дел од патниците, формирана е километарска колона.

Фото: фокус

Back to top button
Close