Градоначалникот на Чаир, Висар Ганиу позитивен на Ковид-19, изрази жалење

Фејсбук статус на градоначалникот на Општина Чаир, Висар Ганиу:

Почитувани граѓани,
По извршениот тест вчера за можноста на заразен со COVID-19, Ве ИНФОРМИРАМ дека резултатот е ПОЗИТИВЕН.
Чувствувам жалење за сите вас со кои сум имал контакт.
Од оваа положба уште еднаш Ви АПЕЛИРАМ и МОЛАМ за внимание, заштитни мерки и почитување на препораките.

Заедно ќе го надминеме и ова!

Висар Ганиу
Градоначалник на Општина Чаир

Back to top button
Close