И ексградоначалникот Коце Трајановски како свеж кадар во игра за директорска позиција

Ексградоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски е меѓу можните кандидати за директор од редовите на владејчката ВМРО ДПМНЕ, пренесува ТВ21.

Според информациите на телевизија Трајановски е можно решение за директорска позиција во Јавно претпријатие за државни патишта (ЈПДП). Тој е поранешен градоначалник на Скопје и Општина Гази Баба.

 

 

Back to top button
Close