Лажно се преставувал како вработен во АНБ и му помогнал на другиот осомницен кој барал 75 илјади евра од бизнисмен

Две лица се осомничени во акцијата на Основното јавно обвинителство (ОЈО) Скопје бидејќи барале пари од бизнисмен за да се запре непостоечка постапка против него, за која тие го увериле покажувајќи му лажна обвинителска наредба за спроведување постапка.

Back to top button
Close