Мијалков осуден на 12 години затвор за Таргет-тврдина

Сашо Мијалков е осуден на 12 години затвор за кривично дело „злосторничко здружување“, „злоупотреба на службената положба и овластување“ и „примање награда за противзаконито влијание“

Back to top button
Close