Направи нешто за себе! “Префрли плата и освој БОНУС!

Во УНИБанка довербата се вреднува: префрлете ја платата и добијте бонус од 2000 денари.

 

Ако од една банка очекувате партнерски однос, доверба и услуги прилагодени на Вашите потреби, тогаш дефинитивно треба да се одлучите за УНИБанка АД Скопје. Овде, секој клиент е важен.

Направете промена и префрлете ја платата во УНИБанка.

Секој клиент кој ќе ја префрли платата во УНИБанка во период од 01.03 до 30.06.2024, ќе добие бонус од 2000 денари.

Бидете дел од дигитално напредна банка, каде можете онлајн, брзо и едноставно да имате пристап до различни услуги, продукти и информации. Со користење на услугите на УНИБанка ќе добиете функционалност и флексибилност во извршувањето на сите потребни финансиски операции.

Лесно и брзо, во секое време ќе располагате со Вашите средства, единствено што треба да направите е активирање на УНИFlex пакетот, кој пак Ви овозможува комфорт при користењето на банкарските услуги, а истовремено и значителна заштеда.

Ќе добиете неограничен број на денарски трансакции преку електронско и мобилно банкарство, неограничени повлекувања готовина со дебитни картички на УНИБанка на сите банкомати во земјата, како и бесплатна УНИ СМС услугa.

Во УНИБанка се цени лојалноста и може да уживате во привилегиите и многубројните поволности како пониски каматни стапки за кредитните продукти, а повисоки каматни стапки за депозитните продукти. Исто така, Ви овозможуваме кредитна и дебитна картичка без членарина, како и можност за одобрување на дозволено пречекорување до 4 месечни плати.

УНИБанка е многу повеќе од само банка, пред сè партнер и консултант на своите клиенти, поддржувач на бројни општествено одговорни проекти, лидер во воведувањето дигитални решенија и електронско банкарство, која придонесува во зголемувањето на ефикасноста и намалувањето на трошоците во работењето на своите клиенти.

Вашата доверба се наградува!

УНИБанка, Твојата Банка

 

 

Back to top button
Close