Наспроти мерките и здравиот разум Агатангел ги повикува верниците во црквите

И покрај зголемувањето на бројот на новозаболени кој деновиве секој ден е повисок до 100 лица Повардарска православна епархија ги повикува своите верници да ги посетат дворовите на храмовите.

Можеби ќе ве интересира
Close
Back to top button
Close