(ВИДЕО) ОБСЕ: На крајот на денот ќе направиме проценка, а резултатите ќе ги објавиме утре

Утрово посетив две гласачки места, на крајот на денот ќе ги собереме информациите за да направиме проценка. Имаме повеќе од 200 набљудувачи распоредени низ државата и дополнителни набљудувачки кои ја анализираат кампањата од март, изјави претставничката на ОБСЕ, по повод претседателските избори.

 

Back to top button
Close