Отворање на НАТО-конференцијата за комуникатори (во живо)

Обраќање на премиерот Димитар Ковачевски, министерката за одбрана Славјанка Петровска и помошничката на генералниот секретар на НАТО за јавна дипломатија, Баиба Браже на отворањето на НАТО Конференцијата за комуникатори.

Видео-обраќања ќе имаат и командантот на Сојузничката команда за операции, генералот Кристофер Каволи и командантот на Сојузничката команда за трансформација, генералот Филип Лавињ.

Back to top button
Close