Пендаровски: Да продолжиме да го развиваме Скопје со ентузијазмот со кој беше обновуван од рушевините

 – Педесет и осумгодини по катастрофалниот скопски земјотрес, се сеќаваме на над 1000 наши сограѓани кои го изгубија животот, но и на солидарноста што ја покажа светот кон нас, објави денеска на својот фејсбук-профил претседателот Стево Пендаровски

– Да продолжиме да го развиваме Скопје со ентузијазмот со кој беше обновуван од рушевините, посочува претседателот Пендаровски во објавата.

Back to top button
Close