Подољак: Европа со години ги затвора очите пред руските злосторства

Членот на украинскиот преговарачки тим, Михајло Подољак, ги обвини европските политичари дека со години ги затворале очите пред руските злосторства.

Подољак на Твитер напиша дека на Украина не и требаат зборови на поддршка или сочувство, туку дела.

Back to top button
Close