Познат идентитетот на детето кое пукаше во училиште Белград. Бил одличен.одел на натпревари

-Доби единица историја и потоа полуде. Пукаше во професорот по историја а потоа и во неговите другари. Тој ги има сите петки, а сите го викаме бубалица“, велат учениците од ОУ „Владислав Рибникар“ каде што седмоодделенец со пиштолот на татко му го застрела училишниот чувар и тешко рани неколку лица.

Back to top button
Close