Предложени казни за гостиварци кои го прeкршиле полицискиот час

По сто дневни глоби за четворица гостиварци, денеска предложи Основното јавно обвинителство Гостивар за прекрошување на полицискиот час.

Од ЈО Скопје соопштија дека обвинетите го прекршиле полицискиот час и за време на забраната се движеле на различни локации во градот, со што постапиле спротивно на Одлуката за забрана и посебен режим за движење на територијата на Република Северна Македонија.

.

Back to top button
Close